22:51 / E Hënë, 10 Gusht 2020

Pamje/ Lopa e ngordhur ka dy ditë që qëndron në mes të lumit në Podujevë

Midis Podujevës, aty ku kalon lumi ‘Llap’, ka përfunduar që dy ditë një lopë e ngordhur dhe e cila ende vazhdon të qëndrojë në këtë vend.

Qytetarët llapjan kanë dërguar në adresë të IndeksOnline, një video në të cilët shihet se si lopa e ngordhur duke thënë se aroma që ajo lëshon po bëhet e padurueshme në vendi, ku përskaj lumit ka kafiteri të shumta.

Qytetarët po ankohen se si përkundër thirrjeve që të hiqet lopa, ende nuk është ndërmarr diçka nga organet komunale.

IndeksOnline ju sjell pamje: