19:18 / E Martë, 17 Tetor 2023 / MSH

Për festat e vitit të ri, Prishtina Ticket ofron një super mundësi!

Pas një viti të lodhshëm dhe shumë të ngarkuar, festat e fundvitit janë zgjidhja ideale për tu

relaksuar dhe për t’i mbushur bateritë me energji, për vitin e ri.

E një freski për ju dhe familjen tuaj është realizimi i një udhëtimi jashtë vendit.

Kompania ajrore GP Aviation Ltd dhe kompania më e madhe shqiptarePrishtina Ticket ka menduar për ju.

Nëse po planifikoni të udhëtoni për festat e fundvitit këtë mund ta realizoni mePrishtina Ticket duke rezervuar biletën tuaj të udhëtimit dhe duke negociuar mënyrën e pagesës.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina

Ticket – REZERVO BILETËN.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në

20 kg – PA KOSTO SHTESË.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Ju lutem na telefononi

çdo ditë duke filluar nga ora 8:00 deri 23:00. Kurseni kohë dhe para duke rezervuar online.

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna

Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale.

Rezervo online ose na telefononi në numrat në vijim:

Gjermani +49 7621 9165 313

Zvicërr +41 61 510 06 86

Kosovë +383 49 200 286

Suedi +46 470 580 944

Slloveni +386 47 774 141

Të gjitha destinacionet:

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana;

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.