23:51 / E Mërkurë, 24 Janar 2018 / indeksADMonline

Po e bën atë seksin sipas modës apo hiç? Shiko se ç’është shpikur

Siç kanë rrobat modë, ka edhe seksi. Mënyrat, kushtet, objektet, çdo gjë ndryshon. Falë një studimi të LELO’s Global Sex Survey, që ka zbuluar një sërë tendencash gjithnjë e më popullore në fushën seksuale, e të konsideruara deri më tani tabu, edhe ne s`do rrimë injorantë. Gati për t`i lexuar?

Sex Toy Sonico

Kjo kukull seksi është quajtur “SONA” sepse përdor valët e zërit, në vend të vibrimeve tradicionale për ta çuar orgazmën në një nivel të ri.

Lodra e seksit 3D

Teknologjia është gjithnjë e më konkrete dhe praktike. Në 2018-ën ka dalë lodra e seksit edhe me aromë. Ç`i ka pjellë imagjinata i kanë vënë në veprim.

Realiteti virtual

Një nga fushat teknologjike më inovative është realiteti virtual, i cili pas shumë vitesh të mungesës së interesit, ka shpërthyer papritur dhe ka hedhur themelet për një revolucion në mënyrën se si nxjerrim kënaqësi dhe ndërveprojmë me një stimul virtual, seksual.

Respekti dhe miratimi

Seksi bëhet me konsensus dhe miratim. Duhet ta duan të dy.

Temat: