13:23 / E Premte, 07 Dhjetor 2018

Policja më e bukur në Gjermani duhet të zgjedh, Police ose modele

Policia më e bukur në Gjermani, AdrienneKoleshar, 34 vjeçare duhet të vendos në mes punës së saj police apo modele.

Bjonja mahnitëse po ndiqet nga 557,000 ndjekës në ‘Instagram’, duke i dhënë kështu epitetin policja më e bukur, për shkak të pamjes dhe trupit të saj të formësuar.

Mirëpo, asaj tani i duhet të zgjedh mes të qenit police apo modele.

Në këtë vit, asaj iu dha leje gjashtëmujore pa pagesë nga policia lokale për tu kthyer në shërbim si police me 1 janar 2019.

Por, tani ajo duhet të vendos që ose të heqëdorë nga detyra e saj si oficere e Policisë Gjermane ose modele./Indeksonline/