07:24 / E Martë, 26 Maj 2020

Porositi online dhuratën e veçantë për të dashurin, vajza zhgënjehet nga rezultati

Amy Compton, 21, nga Londra e lidhur me Harry Hilton, 28 vjeç dëshiroi që t’i bënte një dhuratë të bukur të dashurit të saj për përmujor.

Pikërisht për ta bërë më romantike, ajo vendosi të bënte një jastëk fytyrën e saj por gjërat nuk shkuan siç duhet.


Madje fytyra i doli si patate dhe qerose, prandaj Amy u detyrua të blinte një dhuratë të minutës së fundit.


Emy i ka këshilluar të gjithë të bëjnë kujdes.

Mos i humb