00:00 / E Mërkurë, 24 Prill 2019

Presidenti i klubit iu jep leksion futbollistëve

Alberto Biasibetti, i njohur shkurt si Betinho presidenti i Tupi de Crissiumai, klub brazilian që është në të njëjtin qytet me skuadra si Gremio dhe Internacional.

Presidenti mbahet si përdorues i fortë i topit me kokë. Ai ka përshkruar një kilometër duke e mbajtur topin me kokë.

Një video e shfaqur së fundi e tregon atë teksa mban topin me kokë, e ndalon dhe e qarkullon sërish me kokë, teksa skuadra e tij stërvitet në një anë të fushës.