16:20 / E Mërkurë, 14 Shkurt 2018

Prezantohet gjenerata e dytë e BMW X4

I planifikuar për të debutuar në ‘Geneva Motor Show’ muajin e ardhshëm, BMW X4 2019 është prezantuar më herët.

X4 është më i madh dhe më i avansuar se modeli paraprak që zëvendëson, transmeton Indeksonline. Ky model është 81mm më i gjatë dhe 37mm më i gjerë, ndërsa 50 kg më i lehtë.

X4 i ri është i pajisur përbrenda me iDrive gesture control, voice control, drita full-LED dhe të gjitha teknologjitë tjera për siguri.

Makina do të ketë motorë benzinë dhe me naftë, me një tranmision me 8 shpejtësi.

20d 2.0L 190PS
x25d 2.0L 231PS
M40d 3.0L 326PS

x20i 184PS
x30i 252PS
M40i 360PS

Cmimi fillestar i kësaj makinë është rreth 40.000€ dhe shitjet fillojnë në korrik të këtij viti./IndeksOnline/

The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d
The new BMW X4 xDrive M40d

Temat: