75 Mall Live Search
12:07 / E Enjte, 13 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Prokuroria e Pejës kërkon paraburgim për personin që kreu vrasje në Istog

Prokuroria Themelore e Pejës, Departamenti për Krime të Rënda, ka paraqiturkërkesë pranë Gjykatës  Themelore të Pejës, për caktimin e masës  se para burgimit kundër të pandehurit, K.B., për shkak së i njëjti kishte për të kryer veprën penale “Vrasje”, nga neni 178 i Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

Prokuroria Themelore  e Pejës, ka marr aktvendim për fillimin e hetimeve ndaj të pandehurit, K.B., në drejtim të kësaj vepre penale, për shkak së me datën 12 shtator të viti 2018, në fshatin Istog i poshtëm, Komunë e Istogut, dyshohet së në oborrin e tij ka privuar nga jeta të ndjerin A.D.

I pandehuri K.B. ditën e djeshme pas bastisjes së shtëpisë së tij është arrestuar dhe në bazë të aktvendimit të prokurorit të shtetit është ndaluar për 48 orë./Indeksonline/

Arben Dekaj, i vrarë gjatë mujit shtator në Istog

Temat: