09:12 / E Premte, 02 Qershor 2023 / B O

Promovohet libri i Nedjeljko Shpilek “Qyteti i shpirtrave”

Është promovuar librit me poezi “Qyteti i shpirtrave” në gjuhën kroate dhe shqipe i poetit dhe zëvendës ambasadorit të Kroacisë në Kosovë Nedjeljko Špilek.

Ambasadorja e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barishiq, para të pranishmëve në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës ka folur për librin.

Derisa fjalë miradie kanë mbajtur edhe Skender Boshtrakaj, Shkëlzen Maliqi e Bekim Shala.

Derisa edhe autori Nedjeljko Shpilek ka folur rreth librit të tij.

Libri është përkthyer nga Bekim Shala në kuadër të botimeve të KnKub Poetry dhe me recensencë nga kritiku i artit Shkëlzen Maliqi.