14:57 / E Hënë, 16 Prill 2018

Pse A�iftet a�?ndahena�� nA� shtrat?

Le tA� jemi realist: ndarja e njA� shtrati me njA� partner A�shtA� rrallA� e A�mbA�l dhe romantike si nA� filma.

NjA� person gA�rhit, tjetri nuk mund tA� flejA� pA�r shkak tA� tij dhe kjo zakonisht pA�rfundon me grindje.

Disa nga kA�to probleme shkojnA� pA�rtej dhe A�iftet humbin durimin duke vendosur tA� flenA� nA� dhoma tA� ndryshme, i ashtuquajturi a�?divorc i gjumit”.

A�farA� A�shtA� nA� tA� vA�rtetA� njA� “divorc i gjumit”? Ta themi thjesht, A�iftet flenA� nA� shtretA�r ose dhoma tA� veA�anta. NA� kA�tA� mA�nyrA�, A�iftet flenA� veA� e veA�, por nA� njA� mjedis qA� i pA�rshtatet mA� sA� miri nevojave tA� tyre.

Ka shumA� arsye pse ju urreni zakonet e gjumit tA� partnerit. PA�r shembull, nA�se punoni nA� ndA�rrime tA� ndryshme ose nA�se dA�shironi tA� shikoni njA� film kur partneri dA�shiron tA� fle.

GA�rhitja, temperatura e trupit dhe shkuarja natA�n nA� tualet mund tA� A�ojA� nA� shumA� net pa gjumA�, duke pritur njA� mA�ngjes tA� lodhur dhe nervoz.

EkspertA�t thonA� se pavarA�sisht qA� A�iftet flenA� nA� shtretA�r ose dhoma tA� ndara, lidhja e tyre A�shtA� funksionale. NA� kA�tA� mA�nyrA� ata do tA� jenA� tA� kA�naqur, dhe do tA� shoqA�rohen mA� mirA� me njA�ri-tjetrin.