19:02 / E Diele, 17 Mars 2024 / C E

Pse me shëtit një lagje kur produktet më të mira i gjeni në një vend

A e keni ditur se Mobil Shopi më i mirë në Kosovë nuk gjendet në Ulpianë?

Pse me shëtit një mahall kur produktet me çmimet ma t’mira, dhuratat për më të dashurit tuaj & qindra pajisje tjera elektronike, mund ti gjeni vetëm në një vend.

Zone Mobile iu ofron telefona dhe aksesorët më të mirë të telefonave.

Në lokalin i cili gjendet përball Santes, keni telefonat e fundit me çmime shumë të lira dhe me garancion 24 muaj.

Gjithashtu edhe qindra pajisje përcjellëse duke filluar nga mbushësit, dëgjueset, case dhe shumë aksesorë të tjerë.