23:37 / E Diele, 05 Korrik 2020

Rastet e fundit me COVID-19, prijnë Prishtina, Prizreni e Fushë-Kosova

Nga 152 raste të konfirmuara sonte me koronavirus, shumica prej tyre janë nga komuna e Prishtinës.

Sonte numri i përgjithshëm i të infektuarve arriti në 3 mijë e 508 raste, teksa Qeveria e Kosovës ndërmori sot një sërë masash në mënyrë që të parandalohet ky virus.

Rastet e konfirmuara sot janë nga këto komuna:

Rastet pozitive janë nga: komuna e Prishtinës 57 raste, komuna e Prizrenit 16 raste, komuna e Fushë Kosovës 11 raste, komuna e Vushtrrisë 9 raste, komuna e Mitrovicës 8 raste, komuna e Gjilanit 7 raste, komuna e Drenasit 5 raste, komuna e Gjakovës 5 raste, komuna e Skenderajt 5 raste, komuna e Kaçanikut 3 raste, komuna e Lipjanit 3 raste, komuna e Obiliqit 3 raste, komuna e Pejës 3 raste, komuna e Rahovecit 3 raste, komuna e Kamenicës 2 raste, komuna e Malishevës 2 raste, komuna e Suharekës 2 raste, komuna e Vitisë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Ferizaj, Graçanicë, Klinë, Mamushë, Shtime dhe Zubin Potok.