16:02 / E Premte, 07 Gusht 2020

Rastet e reja me Covid-19 nëpër komunat e Kosovës

Gjatë 24 orëve të fundit, me Covid-19 janë regjistruar 181 raste të reja në vendin tonë, sipas IKSHPK.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 87 raste, komuna Prizren 13 raste, komuna Podujevë 12 raste, komuna Gjilan 11 raste, komuna Lipjan 9 raste, komuna Drenas 8 raste, komuna Viti 8 raste, komuna Fushë Kosovë 7 raste, komuna Obiliq 6 raste, komuna Ferizaj 3 raste, komuna Rahovec 3 raste, komuna Suharekë 3 raste, komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Dragash, Graçanicë, Han i Elezit, Klinë, Kllokot, Malishevë, Mitrovicë, Skenderaj dhe Vushtrri. Të nderuar qytetarë! Virusi është kudo! Ju lutemi përmbajuni rekomandimeve!