15:17 / E Shtunë, 13 Janar 2018

Razer ndërton tastierën mekanike me madhësinë e një tavoline (Foto)

Tastierat mekanike janë të mrekullueshme, dhe ato kanë pasur një rilindje në vitet e fundit, pasi njerëzit e kuptojnë superioritetin e tyre me tastierat e membranave të holla që ne përdorim.

Por ju e dini se çfarë është edhe më mirë se një tastierë mekanike?

Një tastierë me të vërtetë të madhe mekanike, si ajo që kishte Razer në kabinë e saj CES.

Tastiera ishte plotësisht funksionale, me një klik të prekshëm dhe aktivizim real. Madje kishte edhe ndriçim të plotë Chroma RGB. Props për Razer për tërësinë. /Indeksonline/

Temat: