12:35 / E Premte, 14 Shtator 2018 / indeksADMonline

Restaurant myku me peshq të prishur, ndodh edhe në Angli

Brenda restorantit me kushte “më të tmerrshme”, duke përfshirë peshq të ngordhur të mbajtur së bashku me prodhimet e tjera të detit të gjalla.

Mehmet Aydin ishte paralajmëruar në raste të ndryshme për të bërë përmirësime urgjente në restorantin e tij të detit Seabreeze, në Leicester, transmeton Indeksonline.

Këto fotografi tregojnë pamjen brenda një restaoranti me ushqime të detit ku inspektorët gjetën kushte jo të përshtatshme për këto ushqime, duke përfshirë zonat e mykura.

Por, zyrtarët e shëndetësisë mjedisore nga këshilli vazhduan të bëjnë zbulime të zymta gjatë inspektimeve, raporton Leicestershire Live.

Ata gjetën peshk të ngordhur dhe të prishur që mbaheshin bashkë me ushqimin e freskët të detit, zona të përgatitura me ushqime të pista që lundronin me mizat, frigoriferë të thyer dhe ngrirës, ushqime të vjetra, myk dhe mure të thyera.

Inspektorët e parë vizituan restorantin e Granby Street në prill të vitit të kaluar.

Këtë javë, Aydin u paraqit në gjykatë ku iu dha dënimi gjashtë javor me burg për secilën prej tetë shkeljeve të higjienës ushqimore./Indeksonline/.