15:28 / E Martë, 28 Maj 2024 / S Z

Rohde për takimin Kurti-Sarrazin: Diskutim intensiv për rrugën para në Procesin e Berlinit

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka thënë se është i nderuar që e ka pritur sot në rezidencën e tij kryeministrin Albin Kurti dhe të dërguarin e gjerman, Manuel Sarrazin, në rezidencën e tij.

Në platformën X, ai ka treguar se për çka u diskutua.

“Diskutim i mirë dhe intensiv për rrugën përpara në Procesin e Berlinit!”, ka thënë Rohde.