21:04 / E Martë, 09 Janar 2018

Rrëfimi i një viktime që jetoi 30 vjet nën dhunë

Në Kosovë sipas statistikave të organeve te rendit, brenda një viti raportohen mesatarisht 1 mijë e 300 raste të dhunës në familje, shumica prej të cilëve janë raste të dhunës ndaj gruas.

Një numër i viktimave në pamundësi të bëjnë zgjidhje të tjera, kërkojnë strehim nëpër shtëpi të sigurta ku qëndrojnë për një kohë derisa të gjejnë mundësi të tjera për ta bërë jetën e tyre.

Zëri i Amerikës ka vizituar një shtëpi të sigurt dhe ka biseduar me një viktimë të dhunës.