14:05 / E Hënë, 12 Shkurt 2024 / L K

Sali Zyba e quan bir të komunistit Hisen Berishën, ai e shikon egër, ndërhyn Bekë Berisha

Një përplasje e ashpër ka ndodhur sot në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Përballja mes deputetet ndodhi në Komisionin për çështje të sigurisë dhe mbrojtjes.

Hisen Berisha i PDK-së dhe Sali Zyba nga LVV-së, ky i fundit e quajti deputetin e PDK-së, “Bir të komunistit”, ndërsa Berisha e shikon egër, transmeton IndeksOnline.

Ndiqeni përplasjen e tyre: