23:56 / E Shtunë, 13 Janar 2018

Seksi gjatë ciklit, i bën ato të përfundojnë më shpejt, por…

Seksi gjatë menstruacioneve nuk është për çdo person! Shumë njerëzve ideja e seksit gjatë menstruacioneve u duket e gërditshme dhe aspak komode, por disa tjerë nuk e kanë fare këtë problem.

Por, duket se ekziston një avantazh befasues nëse bëni seks gjatë kësaj periudhe të muajit, transmeton Indeksonline.

Sipas ‘RSVP Live’, seksi gjatë kohës kur jeni me menstruacione, ju ndihmon t’i përfundoni më shpejt ato.

Por nuk është aq e thjeshtë sa vetëm të bëni seks, pasi që femra duhet të bëjë diçka për ta gëzuar atë përfitim – ajo duhet të përjetojë orgazëm!

Për çdo orgazëm që e përjetoni, mitra shtrëngohet. Çdo shtrëngim e largon më shpejt gjakun dhe seksi gjatë menstruacioneve jo vetëm se e shkurton gjatësinë e tyre, por gjithashtu i largon të gjithë përbërësit brenda mitrës të cilët jua shkaktojnë dhimbjet dhe presionin.

Temat: