00:04 / E Diele, 27 Shkurt 2022 / SH F

Serbia po e përkrahë Rusinë në luftën me Ukrainën, kulla e njohur merr ngjyrat e flamurit rus

Serbia po vazhdon ta përkrahë Rusinë në luftën që po bën me Ukrainën.

Një veprim të fundit që ka bërë shteti serb, është duke i mbuluar me ngjyra të flamurit rus Kullën Avala në Serbi.

Po ashtu dhe grupe të qytetarëve kanë dalë rrugëve në përkrahje të Rusisë me brohoritmë ruse në Serbi.