22:29 / E Shtunë, 23 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Sërish protesta kundër dënimeve për “Kumanovën”

Në një takim të përbashkët të shtunën në Kumanovë, këshilli i Familjarëve të rastit Lagja e Trimave, bashkë me Shoqatën e të Burgosurve dhe te Përsekutuarve Politik, OVL UÇK dhe përfaqesues të disa asociacioneve të tjere vendosën që me datën 30 dhjetor të organizojnë një protestë kundër dënimeve drakonike nga gjyqet për të cilët disa institucione relevant ndërkombëtar kanë deklaruar se janë të partizuar.

Kështu thonë organizatorët e protestës, sipas të cilëve, protesta do të fillojë në orën 13  te Sheshi Skënderbeu per të përfunduar përpara Gjykatës së Apelit.

Temat: