20:26 / E Mërkurë, 28 Nëntor 2018

Shefi i Google do të përgjigjet para kongresit me pesë dhjetor

Shefi i Google-s Sundar Pichai do të dal para kongresit me pesë dhjetor ku do të flas për politikat kompanisë dhe projektin “DragonFly”.

Kishte kohë që Pichai po pritej të përgjigjej para kongresit, transmeton Indeksonline.

Ai do të flas për projektin “DragonFly” që është ndërtuar për marketin kinez. Kundër këtij projekti janë dal shumë punëtor të Google.

Para kongresit këtë vit doli edhe presidenti i Facebook, Mark Zuckerberg./Indeksonline/

Temat: