12:54 / E Mërkurë, 10 Janar 2018

Shërbimi i ushqimit në dru sjell papastërti, gjobitet restoranti

Një restorant është gjobitur me 50 mijë funta përveç kostove të tjera për shërbim të ushqimit në mënyrë johigjienike prej druri dhe duke vënë në rrezik shëndetin e klientëve të tyre.

Ibrahim’s Grill dhe Steak House në rrugën ‘Warmick’ në Birmingham janë dy restorantet e gjobitura, transmeton Indeksonline.

Restoranti mori një vitiztë nga Departamenti i Mjedisit të Këshillit Bashkiak të Birminghamit për të vlerësuar nivelet e higjienës së institucionit.

Kjo erdhi pasi 14 persona u helmuan pas ngrënies në këtë restorant.

Gjithashtu Agjencia për Standardet e Ushqimit kanë thënë se dërrasat prej druri është e papastër dhe sjell shumë bakterie përmes ushqimit./Indeksonline/