16:41 / E Enjte, 23 Nëntor 2023 / C E

Shfrytëzo super ofertat për Black Friday, mbushi qeset në Zone Mobile

Nesër “Black Friday” e Zone Mobile do të iu befasoj me çmimet dhe dhuratat për të gjithë klientët.

Përveç zbritjeve të mëdha, Zone iu ofron edhe dhurata në para të gatshme, nga 100, 50 e 30 euro.

Çmimet e telefonave, më të lira në treg e kualiteti më i larti.

Për çdo produkt, Zone Mobile iu ofron 24 muaj garancion.

Shfrytëzo këto super oferta dhe eja në Zonë Mobile e mbushi qeset.