20:40 / E Martë, 21 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Shikoni në anonimitet historitë e Instagram me këtë shtojcë të Chrome

Historitë në Instagram, një hit i vërtetë. Çdo ditë përdoruesit mund të ndajnë moment nga jeta e tyre shoqëruar nga ilustrime dhe sticker-a nga më të ndryshme.

I vetmi problem në mund ta quajmë të tillë është se kur shikoni një histori personi që e publikon lajmërohet që ju e keni parë.

Për fat të mirë ekziston një shtojcë në Chrome që adreson problemin dhe ju mund të shikoni historitë në anonimitet të plotë.

Quhet Chrome IG Story dhe është zhvilluar nga Alec Garcia. Shtojcat funksionon vetëm në desktop.

Sapo të instalohet, një ikonë në formë syri shfaqet ngjitur me historinë tuaj. Duke e klikuar aktivizoni modalitetin “Anonymous View.”

Megjithatë presim që Instagram një ditë të veprojë kundër shtojcës në fjalë sidomos nëse fiton popullaritet të lartë. Ju mund ta shkarkoni në këtë lidhje.