Showbiz

  • Publikohet “Menemadhe” nga Donjeta dhe Skivi, super bashkëpunim
  • Një grua si Ariana, në top formë, pak muaj pas lindjes
  • Kujt i thotë Mario “Të dua shumë jeta ime”?