07:09 / E Mërkurë, 14 Shkurt 2018

Shqyrtohet projektligji për gjak dhe përbërësit e gjakut

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale mban mbledhjen e rregullt.

Në këtë mbledhje do bëhet shqyrtimi në parim i Projektligjit për gjak dhe përbërës të gjakut.