07:51 / E Mërkurë, 17 Janar 2018 / indeksADMonline

Shqyrtohet projektligji për ndërmarrjet sociale

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale sot mban mbledhjen e rregullt.

Në këtë mbledhje do të bëhet edhe shqyrtimi i projektligjit për ndërmarrjet sociale.