15:59 / E Martë, 23 Shkurt 2021 / FG

Shtëpia e 139-vjeçares në Kaliforni ngarkohet në kamion dhe zhvendoset

Një shtëpi 139-vjeçare në San Francisko, Kaliforni, “mori” një adresë të re, gjashtë blloqe larg, falë një ekipi të gjerë inxhinierësh dhe punëtorësh ndërtimi.

Shtëpia u ngarkua në një kamion dhe u zhvendos.

Kureshtarët dhe ata që donin të bënin një fotografi ishin të shumtë teksa kryhej procesi i lëvizjes së shtëpisë prej 465 metra katrorë.

Kostoja e lëvizjes së shtëpisë me gjashtë dhoma gjumi shkoi rreth 400 mijë dollarë.