11:22 / E Martë, 15 Maj 2018

Shtoni në peshë përmes këtyre ushtrimeve (Video)

Jo të gjithë duan të jenë të dobët, pra disa njerëz duan të shtojnë në peshë.

E të shtosh në peshë përmes ushtrimeve është gjëja më e mirë e mundshme.

Pra përmes disa ushtrimeve të cilat mund t’i bëni edhe në shtëpi ju arrini të shtoni në peshë dhe të formësoni linjat trupore, transmeton Indeksonline.

Në një video më poshtë keni ushtrimet se si të shtoni në peshë:

Temat: