11:31 / E Enjte, 05 Korrik 2018

Shtyhet përditësimi i Android Oreo për seritë Galaxy

Ishte parashikuar që përditësimi Oreo për këto pajisje të mbërrinte më 13 Korrik.

Aktualisht nuk ka informacion pse debutimi është shtyrë.

Debutimi i Android Oreo për seritë Galaxy J të 2017-ës është shtyrë përsëri.
Sipas një raporti Galaxy J3, J5 Pro dhe J7 Pro do të marrin Android Oreo në fund të Shtator.

Ishte parashikuar që përditësimi Oreo për këto pajisje të mbërrinte më 13 Korrik. Aktualisht nuk ka informacion pse debutimi është shtyrë.