18:27 / E Shtunë, 25 Janar 2020

Si ta fshini llogarinë në Twitter?

Po mendoni se si ta fshini llogarinë në Twitter?

Ndiqni këta hapa, shkruan Indeksonline.

Kliko në avatar-in e profilit tënd në këndin e sipërm të djathtë të ekranit tënd dhe zgjidh “Cilësimet dhe privatësinë”.

Shkoni në fund të faqes dhe do të shihni një lidhje që thotë ‘Deaktivizoni llogarinë tuaj’.

Klikoni në këtë lidhje dhe do të shkoni në një faqe përfundimtare që shpjegon se si funksionon procesi i çaktivizimit – pasi të keni lexuar informacionin dhe të jeni të lumtur për të vazhduar, mund të klikoni në butonin ‘Deactivate’ në fund të Faqja.

Tani keni 30 ditë nëse doni ta ktheni prapë llogarinë, apo ta aktivizoni përsëri./Indeksonline/