11:26 / E Enjte, 21 Shkurt 2019

Si të ndalni në Facebook vendndodhjen tuaj

Facebook është është aq i sigurtë nëse kërkohet vendondhja juaj.

Nëse kjo ju bën të pakëndshme, mund ta ndalni aplikacionin celular të Facebook për të ndjekur tërësisht vendndodhjen tuaj ose ta lejoni ta bëjë këtë vetëm kur përdorni aplikacionin.

Kompania ka krijuar kontroll të ri të vendndodhjes për përdoruesit e aplikacioneve Android dhe po dërgon një njoftim për përdoruesit – si në iOS dhe Android – për të kontrolluar cilësimet e vendndodhjes së tyre për aplikacionin.

Për ta arritur këtë, ju duhet të ndiqni këta hapa: