08:38 / E Diele, 15 Prill 2018

Sot diskutohet pA�r termocentralin Kosova e Re dhe tarifat e energjisA� elektrike

Instituti GAP sot organizon konferencA�n a�?Ndikimi i TC Kosova e Re nA� tarifat e energjisA� elektrikea�?.

NA� kA�tA� raport, Instituti GAP ka analizuar ndikimin nA� tarifat e energjisA� elektrike nga ndA�rtimi i termocentralit tA� ri sipas marrA�veshjes sA� nA�nshkruar me kompaninA� a�?Contour Globala�?.

Mos i humb