23:30 / E Premte, 03 Shkurt 2023 / MSH

‘Spiderman’ e heq maskën dhe e puthë Vivin (VIDEO)

Spiderman, brenda të cilit ishte Getinjo, gjatë ditëve të fundit ka qenë brenda shtëpisë.

Por, banorët nuk e dinin se kush është ai dhe nuk iu lejohej të reagonin mbi veprimet e tij.

E sonte në Prime, ‘Spiderman-i’ e zbuloi fytyrën dhe menjëherë e puthi Vivin.