21:48 / E Mërkurë, 22 Nëntor 2023 / C E

Super zbritje për Black Friday, rrini gati nesër në Zone Mobile

Derisa “Black Friday” po afron, Zone Mobile ka menduar që të iu befasoj me çmime.

Gjatë ditës së nesërme, dyqani më i besuar në vend, do të publikoj çmimet e të gjitha produkteve.

Zone Mobile do të iu befasoj me ofertat speciale dhe zbritjet që do të bëhen për 24 nëntor.

Përveç çmimet, në zonë kualiteti dhe cilësia janë të garantuar.

Gjithashtu, për çdo produkt Zone Mobile iu jep 24 muaj garancion.