07:58 / E Premte, 09 Nëntor 2018

Të bësh ushtrime me kungull

Nëse qëllimi juaj është të bëni një trup seksi dhe të formësuar, atëherë do të gjeni mënyrën më të lehtë për të arritur këtë gjë.

Një trajner ka shfrytëzuar rastin e Natës së Shtrigave për të bërë ushtrime me kungull, transmeton Indeksonline.

Ai bën ushtrime që janë të lehtë dhe efikase. Shikoni këtë video interesante. /Indeksonline/

Temat: