Tech

  • Facebook po bllokon dhe fshin shumë profile, eksperti kosovar tregon arsyen
  • Facebook fshin 5.4 miliardë profile të rreme
  • Një haker arriti të instalojë Windows 10 në një makinë llogaritëse