Tech

  • Apple kundër pagesës 13 miliardë euro në gjykatë
  • Xiaomi Mi 9 Pro 5G dhe Mi Mix 4 5G mbërrijnë javën e ardhshme
  • Google, do ta paguajë taksën digjitale për të zgjidhur mosmarrëveshjen fiskale me Francën