Tech

  • Australia miraton ligj të ri, kërkon që Facebook dhe Google të paguajnë për lajmet
  • Lajme të mira nga HP për entuziastët e videolojërave
  • Sony lanson aparatin fotografik FX3, ja sa do të kushtojë