Tech

  • Bill Gates tregon arsyen pse përdor një telefon Android dhe jo Apple
  • A e ‘rrëzoi’ deklarata e Bill Gates bitcoinin?
  • Twitter do të lejojë që disa postime të bëhen me pagesë