11:52 / E Hënë, 23 Janar 2023 / AR

Telefonin e preferuar e gjeni me zbritje në ‘Zone Mobile’

I vetmi dyqan në Kosovë që posedon produkte origjinale të Apple dhe Samung është Zone Mobile.

Për ata që duan të kenë një produkt të tillë, ky dyqan ka bërë zbritje për të gjithë aksesorët deri në 30%.

“Sot në Zone Mobile do të këtë super zbritje për iphone, ipad dhe të gjithë aksesoret në zbritje deri në 30%.

Garancion 12 muaj ne te gjithë Evropën”, thuhet në njoftim.