23:53 / E Mërkurë, 26 Qershor 2019

Temperaturat përvëluese, europianët mbushin shatërvanet

Këtë javë temperaturat e larta kanë përfshirë gjithë Europen, ato kanë arritur deri në 40 gradë Celsius.

Pas kësaj, vendet perëndimore, si Franca, Gjermania, Spanja dhe Italia, kanë marrë masa nga më ekstremet, aq sa kanë mbyllur edhe institucionet shkollore.

Njerëzit, ndërkohë, kanë pushtuar shatërvanet e lumenjtë, ndërkohë që turistët mbushin dyqanet e akulloreve.