22:23 / E Martë, 21 Nëntor 2023 / C E

“Tërmet” me çmime, Zone Mobile fillon t’i zbuloj ofertat për “Black Friday”

Derisa “Black Friday” po afrohet, të gjitha rrugët të dërgojnë në Zone Mobile në Prishtinë.

Zone Mobile ka filluar t’i zbuloj ofertat bombastike për të gjithë klientët.

Samsung Galaxy S23 do të jetë 77 euro më lirë, ku nga 899 euro do të bie në vetën 822 euro. Ky telefon me 256 GB hapësirë dhe 12GB RAM, ka garancion 24 muaj.

Apple Watch Ultra 2 Copy nga 19 euro ka rënë në vetëm 89 euro dhe gjithashtu për çdo blerje do të vie një tjetër krejtësisht FALAS!

Ndërsa Huawei Watch 3 do të jetë 100 euro më lirë, nga 299 euro, në vetëm 199 euro.

Por kjo nuk është e gjitha, gjatë ditëve të ardhshme do të publikohen ofertat tjera që do të shkaktojnë “tërmet” në treg.