07:26 / E Enjte, 13 Shtator 2018

Thaçi thërret konferencë për media

Zyra për Informim e Presidencës, ka njoftuar se presidenti Thaçi, sot në orën 10:00, do të mbajë konferencë për media.

Presidenti Thaçi gjatë kësaj jave ka zhvilluar vizita zyrtare Shqipëri, në Podgoricë dhe në Shkup, me ç’rast ka zhvilluar një sërë takimesh me liderë institucionalë dhe politikë, të cilët i ka njoftuar për fazën e fundit të dialogut Kosovë-Serbi.

Temat: