08:44 / E Mërkurë, 14 Gusht 2019

Tragjike, fundoset një anije në Francë, mbyten 3 fëmijë

Tre fëmijë janë mbytur në brigjet e Francës kur anija me të cilën ata udhëtonin u godit nga një dallgë gjigante.

Fëmijët po udhëtonin së bashku me familjet e tyre, por kur ekipt e shpëtimit shkuan në vend të ngjarjes kabina ku ishin bllokuar fëmijët ishte nën ujë.

Dy motra përkatësisht 13 dhe 9 vjeçe si dhe një djalë i moshës 7 vjeç ishin viktimat e tragjedisë.