21:46 / E Diele, 18 Shtator 2022 / AR

Udhëtime të paharrueshme në Hotelet e Aler Grup në gjithë bregdetin shqiptar

Rrjeti i zingjereve të Aler Group pas një sezoni të suksesshëm tani hap dyert dhe për sezonën Vjeshtë Dimer ku na mirëpresin Aria Resort që gjendet tek Plazhi i gjeneralit në Karpen për ata që do kalojnë vikende relaksuese si dhe po ashtu grupet ku i mirëpret salla e konferencave.

Në Aria Karpen Resort & SPA momentet e veçanta dhe përjetimet unike shijohen tek ambienti ynë.

Shërbimi i përsosur, freskia e natyrës dhe bukuria e pafund janë elemente të cilat bëjnë që resorti ynë të jetë zgjedhja ideale.

Rezervime dhe pyetje

+355694504541(tel,viber, whatsapp)

 alergroup.hotels@gmail.com

 Aria Karpen Resort & SPA

Po ashtu ju mirëpresin dhe dy hotelet në qytetin historik të Vlorës, Në Aler Luxury Hotel momentet e veçanta dhe përjetimet unike shijohen tek ambienti ynë.

Shërbimi i përsosur,  bukuria e pafund janë elemente të cilat bëjnë që resorti ynë të jetë zgjedhja ideale për pushimet tuaja.

Salla për konferenca për çdo grup çmime nga me të mirat i ofron Aler Luxery Hotel Vlore.

Në Aler Luxury Hotel momentet e veçanta dhe përjetimet unike shijohen tek ambienti ynë.

Shërbimi i përsosur, freskia e natyrës dhe bukuria e pafund janë elemente të cilat bëjnë që resorti ynë të jetë zgjedhja ideale për pushimet tuaja.