75 Mall Live Search
20:59 / E Enjte, 13 Qershor 2024 / L K

Ukraina dhe Japonia nënshkruajnë një marrëveshje sigurie 10-vjeçare

Ukraina dhe Japonia nënshkruan një marrëveshje 10-vjeçare për çështjet e sigurisë në margjinat e samitit të G7, tha Presidenti Volodymyr Zelensky.

Ukraina, më shumë se dy vjet pas fillimit të pushtimit rus, ka nënshkruar 15 marrëveshje të ngjashme duke siguruar mbështetje afatgjatë nga aleatët e saj, duke përfshirë Britaninë, Francën dhe Gjermaninë.

Siguria dhe ndihma humanitare në marrëveshje