13:50 / E Martë, 14 Gusht 2018

Unë, burri dhe shoqja ime e ngushtë u dehëm shumë dhe përfunduam në shtrat, por tani…

E dashura psikologe: Shoqja ime e ngushtë, burri im dhe unë kishim pirë një natë dhe përfunduam në një treshe.

Ishte një kohë mahnitëse, edhe pse pak e quditshme, por të gjithë e tham më vonë se ndihemi keq për atë që ka ndodhur nën ndikimin e alkoholit. Tani e kam zbuluar se bashkëshorti im dhe shoqja ime po shkruajnë mesazhe në mënyrë të fshehtë.

Unë jam 33 vjeqare, burri im 37 vjeqar dhe shoqja ime 29.

E dija që diqka ka ndodhur kur ajo më pyeti se qfarë kishte ndodhur në një intervistë pune, kur unë nuk i kisha treguar asgjë asaj.

Ajo tha se burri im e kishte përmendur këtë kur vëllau i tij kishte punuar në shtëpinë e saj.

E shikova telefonin e tij. Shumica e mesazheve ishin fshirë, por gjeta një shkëmbim plotë me “dashuri” dhe “xxx”.

Të tre ne ishim miqtë më të mirë për një kohë të gjatë. Ajo një kohë kishte një periudhë shumë të keqe dhe unë isha pranë saj.

Bashkëshorti i saj ishte duke luajtuar lojëra të fatit dhe duke marrë drogë dhe u bë aq keq sa dy fëmijët e tyre të vegjël u morën nën kujdes. Unë bëra gjithqka që munda për ta ndihmuar dhe u bëra një nënë e dytë për ta, ndërkohë që ajo zgjidhte jetën e saj dhe u divorcua.

Të tre shpesh kalojmë mbrëmjen së bashku, fëmijët e saj qëndrojnë lartë me djalin tonë, tetë vjeqar. Ne i urdhërojmë ata të shkojnë lartë dhe hapim ndonjë shishe.

Këtë mbrëmje fatale, tre muaj më parë kemi pirë shumë dhe burri im përshkruante përpjekjet e tij të para në seks, si 17 vjeqar. Ai tregoj se qfarë ndodhi kur u përpoq të hapte fustanin e një vajze. Pastaj të gjithë treguam historinë e periudhës tonë të parë. Ne përfunduam duke e bërë atë në treshe.

Ajo dukej një kënaqësi në atë kohë, por tani një keqardhje.

Unë i kam bërë të qartë se ajo më nuk është mike e imja.

Burri im thotë se ndihet keq, por mendoj se këtë e bën vetëm pse e kam kapur. A mund t’i besoj atij?

Psikologia përgjigjet: Treshet shpesh bëjnë crregullime. Ju të gjithë keni pirë, por duket se nuk do të jetë e lehtë për të vënë të gjitha pengesat përsëri në vend.

Mendoni pak për fëmijët. Nëse keni qenë miq të mirë, papritmas shokët e tij të vogël dhe të dëbuar, mund të jetë tronditëse për djalin tuaj.

Cështja kryesore është rindërtimi i besimit mes jush dhe burrit tuaj.

Bëhuni e vendosur që cdo kontakt në mes të dyve në të ardhmen mund të përcaktoj fundin e marrëdhënies tuaj.

Vendosni disa energji të freskëta në jetën tuaj seksuale në mënyrë që ai të ketë më shumë argëtim në shtëpi që vetë të dëshiroj të shkoj në lojë.

Temat: