19:02 / E Enjte, 06 Prill 2023 / Gj. Sh

Ushtria Çlirimtare e Kosovës, është krenaria kombit, pa të cilën nuk do të vinte liria!

Shkruan: Urim Thaqi

Ushtria Çlirimtare e Kosovës, është krenaria kombit, pa të cilën nuk do të vinte liria!

Është për keqardhje se si disa të mjerë po mundohen për interesa personale të njollosin këto shkronja të arta që u stampuan me gjakun e njomë të bijave dhe bijëve tonë më të mirë të vendit.

Lufta e UÇK-së do të mbahet në mend ndër breza si lufta më e lavdishme për të cilën mburrën shqiptarët e vërtete.

Ndërsa disa mjerane dhe mbetje të sistemit të kaluar mundohen që ta shtrembërojnë të vërteten dhe dëshmojnë në dëm të shtetit tonë.

Populli nuk do t’ua harroj dhe do të ju fundos poshtë, aty ku e keni vendin!

Dhe kur pasardhësit tuaj do ta lexojnë historinë e lavdishme të UÇK -së, historia do të ju rendit aty ku bëjnë pjesë tradhtarët.